Canadian Politics Today

Administration => Forum Administration => Topic started by: JMT on February 01, 2017, 10:16:54 pm

Title: testing testing
Post by: JMT on February 01, 2017, 10:16:54 pm
Test
Title: Re: testing testing
Post by: JMT on February 01, 2017, 10:17:11 pm
Test

test
Title: Re: testing testing
Post by: cybercoma on February 01, 2017, 10:20:51 pm
Test

Ah. I see. If I click reply, then click "insert quote" from the topic summary, it works. If I just click on the "quote" button in the forum view, it does nothing in Chrome nor Safari.
Title: Re: testing testing
Post by: kimmy on February 01, 2017, 10:22:41 pm
Test

Ah. I see. If I click reply, then click "insert quote" from the topic summary, it works. If I just click on the "quote" button in the forum view, it does nothing in Chrome nor Safari.

Same in Firefox on PC.
 
 -k
Title: Re: testing testing
Post by: JMT on February 01, 2017, 10:23:46 pm
Weird - works on Chrome for me.  You can't expect all that much from free, I guess.
Title: Re: testing testing
Post by: kimmy on February 01, 2017, 10:55:29 pm
It's functional, if not overly fancy.

 -k
Title: Re: testing testing
Post by: cybercoma on February 02, 2017, 07:46:51 am
It's functional, if not overly fancy.

 -k
Can you the quote to work by clicking on the "quote" button on a person's post? I have to click reply first, then scroll to the bottom (Topic Summary), find the post that I want to quote, and click "insert quote" from there.
Title: Re: testing testing
Post by: JMT on February 02, 2017, 07:52:10 am
It's functional, if not overly fancy.

 -k
Can you the quote to work by clicking on the "quote" button on a person's post? I have to click reply first, then scroll to the bottom (Topic Summary), find the post that I want to quote, and click "insert quote" from there.

I can do it with the quote button - I just did.
Title: Re: testing testing
Post by: cybercoma on February 02, 2017, 07:54:31 am
So weird. I got a "Loading..." bar in white and orange at the top of my screen, then it disappears with nothing. Perhaps it's messed up by my ad blocker or something.
Title: Re: testing testing
Post by: poochy on February 02, 2017, 10:41:38 am
So weird. I got a "Loading..." bar in white and orange at the top of my screen, then it disappears with nothing. Perhaps it's messed up by my ad blocker or something.

Hmm, try right clicking on the quote dealy and opening in new tab, quote doesnt work for me either, but if i do the reply and then insert quote it seems i also have to copy and paste the quoted text in.
Title: Re: testing testing
Post by: JMT on February 03, 2017, 10:07:37 pm
Test

test
Title: Re: testing testing
Post by: cybercoma on February 04, 2017, 07:42:06 am
test
test
Title: Re: testing testing
Post by: Mr. Perfect on February 11, 2017, 02:17:05 pm
I do wish it looked better...   the text is small and obscured by all the little buttons....   Can I change the look from my end?
Title: Re: testing testing
Post by: JMT on February 11, 2017, 03:15:39 pm
What is it?  Ha.

You may be able to pick your own theme - there aren't many to choose from.

Edit: Yes, you can choose your own theme.  Alternatively, you can increase your browser to 110% of normal size. 
Title: Re: testing testing
Post by: Mr. Perfect on February 11, 2017, 04:14:55 pm
I chose the mobile version....  but now I can't switch back.  The mobile version is awful. But no options are available to change it in my profile. 

If I click on "Full site" nothing happens. 
Title: Re: testing testing
Post by: JMT on February 11, 2017, 04:16:52 pm
How about now?
Title: Re: testing testing
Post by: Mr. Perfect on February 11, 2017, 05:25:04 pm
Nope.   

Same.

No option to change profile settings in the mobile version, and can't get back to full version to change the options again.
Title: Re: testing testing
Post by: JMT on February 11, 2017, 05:36:01 pm
Nope.   

Same.

No option to change profile settings in the mobile version, and can't get back to full version to change the options again.

That's strange, I disabled the mobile version.  I'll see what else I can do.
Title: Re: testing testing
Post by: JMT on February 11, 2017, 05:37:00 pm
Okay, how about now?
Title: Re: testing testing
Post by: Mr. Perfect on February 11, 2017, 08:38:10 pm
Whew...   back to normal!!    Won't be trying the mobile version again!  Thanks.
Title: Re: testing testing
Post by: JMT on February 11, 2017, 09:30:07 pm
I reset everyone's personal options and locked everyone to the computer version.  I'm glad it worked.  Anyway, increasing the size of your browser may help.  At 110 I find everything on most websites to be very comfortable.
Title: Re: testing testing
Post by: cybercoma on February 17, 2017, 05:51:05 pm
I'm not starting a thread for it, so I'll mention it here. I just realized we can lock or remove threads that we start ourselves.

Are you sure you want to give me the power to delete/lock my own threads? It might destroy the entire forum and cause a tear in the space time continuum or something.
Title: Re: testing testing
Post by: JMT on February 17, 2017, 06:39:42 pm
I could always unlock them.

I think I'll leave it unless you cause a problem (you usually do).
Title: Re: testing testing
Post by: ?Impact on February 17, 2017, 10:30:36 pm
Are you sure you want to give me the power to delete/lock my own threads?

Доверяй, но проверяй
Title: Re: testing testing
Post by: Mr. Perfect on April 23, 2017, 02:20:44 pm
I have an iPad...   is it better to use this forum in the browser, or is Tapatalk a decent app for these types of forums?
Title: Re: testing testing
Post by: cybercoma on April 23, 2017, 10:12:51 pm
I use the browser. Never bothered with the app.
Title: Re: testing testing
Post by: Mr. Perfect on July 26, 2017, 07:16:46 pm
Is there a way to shrink pictures so they're not so big when you link to them?
Title: Re: testing testing
Post by: JMT on July 27, 2017, 09:07:21 am
Is there a way to shrink pictures so they're not so big when you link to them?

I think the answer was no when I asked in the support forum.